ZONDAG WORDT IN BENIDORM DE TRADITIONELE RACE VAN SAN SILVESTRE GEHOUDEN

Zoals elk jaar viert Benidorm aan de vooravond van Kerstmis de traditionele race van San Silvestre, die zondag 18 december zal plaatsvinden. De wethouder van sport, Mariló Cebreros, heeft erop gewezen dat “het waarschijnlijk het leukste evenement op de jaarlijkse kalender is, aangezien veel hardlopers besluiten om in kostuums te strijden, waardoor deze race van 5 kilometer een kleurrijk en vrolijk tintje krijgt “. 

Net als voorgaande jaren wordt de San Silvestre Christmas Run Benidorm 2022 georganiseerd door de Brotons Group, in samenwerking met het Department of Sports, de Athletics Club, Coca Cola en Cadena Ser; en vertrekt om 10:00 uur vanaf de Avenida Europa bij de Paseo de Levante. 

Ook zoals in vorige edities, zal elke persoon de afstand van 5 kilometer kunnen afleggen door te rennen, wandelen of ‘nordic walking. Bovendien zal de San Silvestre Christmas Run Benidorm 2022 een solidair karakter hebben, aangezien er een inzameling van voedsel- en hygiëneproducten is gepland. 

De wethouder van sport heeft gemeld dat de kinderen hun eigen races zullen hebben, die om 11.00 uur beginnen en dat alle schoolkinderen van Benidorm, gratis kunnen meedoen.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op www.grupobrotons.com. Het inschrijfgeld bedraagt ​​8,60 euro. (Bron: Cadena SER)

Back to top button