Home Overig Nieuws Zondag is in Benidorm een ​​nieuwe editie van de San Silvestre ‘Christmas Run’

Zondag is in Benidorm een ​​nieuwe editie van de San Silvestre ‘Christmas Run’

door admin
Zondag is in Benidorm een ​​nieuwe editie van de San Silvestre 'Christmas Run'

Aanstaande zondag 17 december zal de Paseo de Levante in Benidorm de ​​13e editie organiseren van de San Silvestre ‘Christmas Run’, die ‘s morgens om tien uur ‘s zal starten vanaf de kruising van de Avenida de Europa en de Paseo de Levante. 

De vijf kilometer lange route loopt volledig langs de Paseo de Levante zodat de lopers de hele wedstrijd kunnen genieten van publiek, zee en zon. Inschrijven kan via de website www.grupobrotons.es in verschillende onderdelen zoals hardlopen, wandelen, nordic walking en kinderraces. Inschrijven kan tot 30 minuten vóór de race.

Deelnemers krijgen benodigdheden en massages terplekke zodat ze zo snel mogelijk kunnen herstellen. Ook krijgen ze een souvenir van hun deelname. De race heeft tot doel toerisme en sport te combineren, waarbij de traditionele kerstkostuumwedstrijd wordt gecombineerd met een atletiekevenement met verschillende deelnameformaten die voor iedereen toegankelijk zijn. De run wordt getimed en kent verschillende categorieën, prijzen en trofeeën.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?