Nieuws uit Benidorm

Zondag 27 maart ‘Bike Day for All’ van Benidorm UITGESTELD

De zevenendertigste editie van de ‘Bike Day for All’ van Benidorm is bijna klaar voor de start. Dit evenement in samenwerking met het ministerie van sport, zal zondag 27 maart plaatsvinden en men hoopt op meer dan duizend deelnemers. Vooraf inschrijven is niet nodig, dat kan gewoon ter plekke.

De langverwachte terugkeer van ‘Fietsdag voor iedereen’ op 27 maart voor liefhebbers van sport, ecologie en duurzaam vervoer ontmoeten elkaar om 09.30 uur in het Park van Foietes. Dat ligt naast de Av. Jaime I.

Het ministerie van Sport, geco├Ârdineerd door Maril├│ Cebreros, moedigt iedereen aan om te komen genieten van een ochtendje sportief zijn met elkaar, over een route van iets meer dan zeven kilometer vanaf het vertrekpunt naar de Paseo de Tamarindos en weer terug. Het peloton zal over de straten van Jaime I, Armada Espa├▒ola en Vicente Llorca gaan.

Aangekomen op de eindbestemming is het tijd voor de prijzen. Belangrijk om te vermelden is dat alle fietsers voor aanvang van de rit een nummer krijgen om deel te nemen en in aanmerking kunnen komen voor de prijzen, zoals fietsen, helmen, handschoenen en sportmateriaal, geschonken door de samenwerkende bedrijven, een leuke manier om de steun van burgers te belonen met het gebruik van de fiets in Benidorm met zijn kilometers lange fietspaden.

UPDATE: De gemeenteraad van Benidorm heeft, gezien de voorspelling van regen voor dit weekend, de viering van Benidorm’s ‘Fietsdag voor iedereen’, uitgesteld.

“Het is slechts een tijdelijke tegenvaller”, zei de wethouder voor Sport, Maril├│ Cebreros. Het technische team van de afdeling werkt aan het vinden van een nieuwe datum voor het evenement dat, zo benadrukte de burgemeester, “veel belangstelling heeft gewekt bij burgers en sportclubs en nog meer op sociale netwerken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button