Home Overig Nieuws Zolder in gebouw van vijf verdiepingen stort in, mogelijke doden

Zolder in gebouw van vijf verdiepingen stort in, mogelijke doden

door admin
Zolder in gebouw van vijf verdiepingen stort in, mogelijke doden

In de stad Badalona in de provincie Alicante stortte een vloer van de zolder in, bij een gebouw van vijf verdiepingen. De hulpdiensten zijn op zoek naar mogelijke doden. Alles wijst er echter op dat er geen gewonden of doden in het gebouw zijn gevallen, maar de lokale autoriteiten zijn onzeker. Er zijn 3 vermiste personen. Een man en een vrouw tussen de 30 en 40 jaar oud en een andere vrouw van boven de 50. Er wordt gezocht met honden.

Het interieur van een vijf verdiepingen tellend gebouw met twintig woningen stortte dinsdag aan de calle Canigó nummer 9 in Badalona in, toen de vloer van de zolder instortte. Daarnaast zijn twee gebouwen naast het verwoeste gebouw geëvacueerd vanwege het risico op instorting en meerdere instortingen.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Er zijn vijf verschillende eenheden, waaronder artsen en psychologen. Er waren totaal 13 mensen van de hulpdiensten aanwezig zijn.

Onlangs stortte een gebouw in El Campello in Alicante in. Het gebouw stamt uit 1966 en verkeerde in slechte staat. De noordvleugel van het gebouw is nog gesloten. 18 van de bewoners die in het blok woonden, zijn elders ondergebracht.

Wellicht vind u dit ook interessant

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?