Home Costa Blanca Zesde Levenloze Lichaam Aan De Kust Bij Alicante Gevonden

Zesde Levenloze Lichaam Aan De Kust Bij Alicante Gevonden

door admin
Zesde Levenloze Lichaam Aan De Kust Bij Alicante Gevonden

Een macabere ontdekking in de wateren van Denia. Een vissersboot heeft opnieuw het levenloze lichaam van een persoon uit het water gehaald. Het zesde in een paar maanden, aan de kust bij Alicante.

Vissers vonden het levenloze lichaam afgelopen vrijdag 2 juni rond vier uur ‘s middags, toen een boot uit Denia het zo’n zeven mijl voor de kust van de stad Alicante vond. Volgens de politie laat de staat waarin het lichaam zich bevindt het niet toe om meer informatie over de identiteit te geven.

Dit is het zesde lijk dat de afgelopen maanden aan de kust van Denia opduikt en dat ook door vissersboten is gevonden. Op 24 maart vonden ze de levenloze lichamen van twee mannen. De ene 20 jaar oud en de andere tussen de 35 en 40, terwijl ze op 12 april twee andere mensen vonden op ongeveer drie kilometer van de kust en op 30 mei de overblijfselen van een ander persoon in vergevorderde staat van ontbinding.

Volgens politieonderzoekers werd het zesde levenloze lichaam gevonden op een locatie die praktisch identiek was aan de vorige lichamen, daarom veronderstellen ze dat het mensen waren die in dezelfde boot reisden, die een paar mijl uit de kust zonk.

Aankomst van migrantenboot

Begin vorige maand werd een boot met elf mensen aan boord, van wie twee minderjarigen, onderschept voor de kust van de stad Alicante, in het Cabo de las Huertas-gebied, volgens bronnen van het Rode Kruis.

De Maritime Rescue and Safety Society (Sasemar) onderschepte de boot, die met elf mannen voer en twee van hen waren minderjarig, tussen de 16 en 17 jaar oud. Deze migranten, in goede gezondheid, werden behandeld door Cruz Red in de Haven van Alicante.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?