OndernemersNieuws uit Benidorm

Zeeman opent in Benidorm

Zeeman opent een winkel in Benidorm aan de Avenida Los Almendros, nummer 46. Met deze opening groeit het bedrijf verder uit in de Valenciaanse Gemeenschap, waar het al 17 vestigingen heeft. De laatste openingen van de keten hebben de afgelopen maanden plaatsgevonden in Alicante en Elche.

Zoals altijd bij het openen van een nieuwe vestiging, viert het bedrijf de opening met een kortingsbon van 25% op een product naar keuze. De bedoeling is dat “nieuwe klanten zelf de goede kwaliteit van Zeeman kunnen zien” volgens het bedrijf.

Volgens Sidney Beekhuis, verkoopdirecteur in Spanje helpt de winkel in Benidorm ons om ons te consolideren in de Valenciaanse Gemeenschap. “Een regio die ons met open armen heeft ontvangen en waar we al 17 winkels hebben. We zijn er zeker van dat de inwoners van Benidorm ook de kwaliteit van onze basiskwaliteit textielproducten zullen waarderen”.

Zeeman opende in Nederland zijn deuren in 1967 en is sindsdien uitgegroeid tot dé winkel voor kwalitatieve basiskleding en textiel voor het hele gezin tegen de laagst mogelijke prijs. En nu, 52 jaar later, verwelkomt Zeeman 70 miljoen klanten per jaar in meer dan 1.300 winkels in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje. In 2012 lanceerde Zeeman zijn webwinkel in Nederland en in 2016 in België.

➤ Wilt u onze pagina op Facebook een “Like” geven of volgen zodat wij verder kunnen groeien?
U blijft dan op de hoogte van het Benidorm Nieuws en de Costa Blanca!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button