Nieuws uit Benidorm

Zaterdag show met drones op het Levante strand

Benidorm biedt zaterdag 4 december een nachtelijke droneshow aan op het Levante strand, de eerste in zijn soort die in de stad wordt gehouden en die het begin van de Kerst campagne zal markeren. 

Dit ikondigde wethouder voor Handel, Lorenzo Martínez vandaag aan en heeft gezegd dat deze show wordt georganiseerd door de bedrijfsvereniging Abreca en wordt gesteund door Visit Benidorm. Martínez wees erop dat deze show een fantastische kans is om de mogelijkheden van drone-technologie te observeren en wat dit soort shows kan bijdragen aan het toerisme.  Hij benadrukte ook dat deze show een prachtig startpunt is voor de kerstcampagne die de gemeenteraad van Benidorm gaat organiseren.

De eerste show staat gepland om 20.30 uur en de tweede om 21.30 uur. Beide shows hebben een geschatte duur van 10 minuten. 
Deze shows zullen plaatsvinden op het Levante strand ter hoogte van het gedeelte tussen de straten Sacerdote Juan Rodríguez en Bilbao. Tijdens de duur van de show, is de Paseo de Levante afgesloten voor verkeer. 

Ten slotte heeft Martínez erop gewezen dat, ondanks dat het een buitenevenement is, het noodzakelijk is om een ​​masker te dragen, dat we onszelf beschermen en genieten van deze show en alles wat Benidorm ons biedt, maar altijd met de nodige voorzichtigheid.

plaatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button