Home Toerisme Tegels Van de Explanada In Alicante Dienen Als Souvenir

Tegels Van de Explanada In Alicante Dienen Als Souvenir

door admin
De tegels van de Explanada in Alicante, dienen als gestolen souvenirs

De Explanada is de bekende wandelpromenade aan de kust waar vele kraampjes staan en alle toeristen even een kijkje nemen. Maar inmiddels zijn er ontbrekende stukken, omdat dieven de iconische tegeltjes eruit halen om ze vervolgend op internet door te verkopen.

Het ministerie van Infrastructuur heeft de diefstal van een groot, compleet stuk van tegels van de promenade betreurd, die snel is vervangen. ” We veroordelen dit vandalisme en deze criminele handelingen”, voegen ze er vanuit de gemeente aan toe.

Als souvenir verkocht

Iets meer dan een jaar geleden gebeurde dit ook al. Toen was het een persoon, profiterend van de herontwikkelingswerken van de tweede fase van de promenade. Deze persoon verkocht deze “authentieke” stukken van de Explanada-promenade via internet voor bijna 60 euro per stuk. Er was een speciale prijs voor degenen die van elke kleur een souvenir wilden hebben.

Wij bieden u de unieke kans om een ​​collectors item te bemachtigen, een tegel uit de Explanada de Alicante met een garantiecertificaat. Deze stukken maken deel uit van een beperkte serie, ze zijn in 2021 van de boulevard gehaald. Al onze tegels hebben een aantal unieke serie.

Zo maakte een persoon uit Alicante via internet reclame voor de verkoop van driekleurige marmeren stukken (crème ivoor, marquina zwart en Alicante rood) die tot enkele maanden geleden deel uitmaakten van de promenade. Op de beroemdste promenade van de stad zijn constant kale plekken te zien vanwege het ontbreken van stukken van de befaamde driekleurige golf-promenade.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?