Home Overig Nieuws Wereldbeker Cyclocross op 21 januari 2024 in Benidorm

Wereldbeker Cyclocross op 21 januari 2024 in Benidorm

door admin
Wereldbeker Cyclocross op 21 januari 2024 in Benidorm

Kaarten voor de UCI-Benidorm Costa Blanca Wereldbeker Cyclocross, die op 21 januari 2024 in Benidorm wordt gehouden, zijn nu in de verkoop. Met de deelname van sterren van het kaliber Wout van Aert, Mathieu Van der Poel, Fem van Empel en Marianne Vos, zullen de parken El Moralet en Foietes opnieuw het strijdtoneel worden. Vorig jaar kwamen hier 13.000 toeschouwers op af.

Dit jaar komen er meer Fan Zones en nieuwe VIP-zones. Daarnaast werken ze eraan om opnieuw de beste fietsers ter wereld aan de Costa Blanca in actie te hebben.

Zoals gemeld door de organisatie zullen er in de 2024 editie van de UCI Wereldbeker Cyclocross Benidorm Costa Blanca drie soorten tickets voor volwassenen zijn. General, die vanaf vandaag tot en met 20 december 15 euro kost. VIP, met eten, drinken en een bevoorrechte locatie met uitzicht op de finish. En de Super VIP, inclusief hapjes, producten en parkeren naast het circuit. Voor VIP en Super VIP is er een kinderticket van slechts 2 euro beschikbaar, waarvan de opbrengst volledig wordt gedoneerd aan lokale liefdadigheidsverenigingen.

Tickets kunnen gekocht worden op het portaal https://benidorm24.tickets.flandersclassics.be/  evenals op de officiële site van de wedstrijd https://benidorm24.tickets.flandersclassics.be.

De eerste editie van het evenement eindigde met overwinningen voor Fem van Empel en Mathieu Van der Poel in respectievelijk de Elite dames- en herenraces.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?