Costa Blanca

Wat is er aan de hand met Hotel Las Terrazas in Albir

Er is veel onduidelijkheid bij gasten die, ofwel in het appartementen hotel verblijven, of geboekt hebben voor een verblijf van het Las Terrazas hotel in Albir en die zich afvragen wat er aan de hand is en hen te wachten staat.

Het appartementen hotel is momenteel alleen ‘s avonds geopend en er hangt een poster met een telefoonnummer, maar die is van de vorige eigenaar die ofwel niet opneemt of niets wil zeggen.

Je kunt nog steeds een verblijf boeken op de website van het hotel en op de Facebookpagina staat ook niet dat het hotel op 1 december sluit. een gast die er momenteel verblijft, is op de hoogte gesteld van de sluiting. Alle medewerkers zullen volgens die persoon per 1 december worden ontslagen.

Er gaan al een tijdje geruchten dat Las Terrazaz omgevormd zal worden tot een gezondheidskliniek onder auspiciën van Hospital Clinica Benidorm, maar dit wordt afgewezen door de directie van dat ziekenhuis. Het hotel is drie jaar geleden verkocht, maar nu sluiten deze eigenaren de deuren. Of het appartementen hotel al dan niet is doorverkocht, is niet bekend. (Bron: spania-idag)

plaatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button