Nieuws

Wachtrijen om het strand op te kunnen leiden tot ergernis

Vrijdag waren er andermaal lange rijen bij de diverse toegangen van de stranden. Sinds donderdag kan men alleen nog online een ticket bemachtigen en zonder dat ticket kom je nu het strand niet meer op.

De website waar u één van de 1557 plaatsen kunt reserveren op het strand van Levante, is gisteren gelanceerd om een plekje voor vandaag te krijgen. In de late namiddag waren er gisteren geen plaatsen meer beschikbaar om vandaag naar dit strand te gaan. (Op Poniente kunt u nog steeds zonder afspraak het strand op).

Wanneer men voor 12:00 uur een ticket reserveert, kan men nog diezelfde dag naar het strand. Daarna kan men reserveren voor de volgende dag. Het is belangrijk dat dit systeem goed werkt, want vorig weekend was bijna de maximum capaciteit bereikt en met het warme weer de komende week zal dat ongetwijfeld weer gaan gebeuren.

‘Nu moet je twee keer in de rij staan, één aan de kassa om het kaartje te halen en de andere om naar het strand te gaan. En dan zal ik om 12.00 uur weer in de rij moeten staan om een ​​afspraak voor morgen te maken’

aldus bezoekers in de rij

Ook zonder kaartje waren mensen van plan zich toegang tot het strand te verschaffen. Als men niet per se om 09:00 uur op het strand wil liggen, is het handiger even de eerste drukte voor te laten gaan, want later in de ochtend waren er nauwelijks wachtrijen.

U kunt online een plaats reserveren op: https://www.benidormbeachsafety.es/

(Bron: Diario Informacion)

Aktueel

to Top