Politie

Vrouw gearresteerd in verband met inbraak in hotelkamers Benidorm

De Nationale Politie in Benidorm hebben een vrouw gearresteerd waarvan wordt aangenomen dat ze behoort tot een groep die gespecialiseerd is in inbraken in hotelkamers.

Afgelopen augustus begon een onderzoek naar aanleiding van twee meldingen van diefstal uit hotelkamers met de ‘slip and slide’-creditcardmethode. Rechercheurs slaagden erin camerabeelden te bemachtigen waarop twee jonge vrouwen van in de twintig te zien zijn die, hoewel ze geen hotelgasten waren, bijna een uur rondhingen in een niet nader genoemd hotel in Benidorm.

Het paar werd eerder gezien terwijl ze naar boven gingen naar de hotelkamers. Beelden van de vermeende daders werden gedeeld door de nationale politie en de Guardia Civil en herkenden één van hen, nadat ze met de verdachte te maken had gehad na een woordenwisseling in een hotel toen haar werd gevraagd om zich te legitimeren.

Na controle van de politiegegevens van de vrouw werd een huiszoekingsbevel uitgevaardigd en werd de 26-jarige gearresteerd. Zij was op straat aangetroffen en had 4540 euro contant geld bij zich, dat werd in beslag genomen en de politie ontdekte later dat ze werd gezocht in verband met een aantal inbraken in Madrid. De zaak is nu in handen van de rechtbank van Benidorm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button