Home Politie Vrouw bevalt op een rotonde in Benidorm

Vrouw bevalt op een rotonde in Benidorm

door admin
Vrouw bevalt op een rotonde in Benidorm

Een ongeveer 30 jarige vrouw is dinsdagmorgen op het gras van een rotonde in Benidorm bevallen terwijl ze te vergeefs op een ambulance wachtte.

De SAMU ambulance had er meer dan 20 minuten voor nodig nadat de melding door een familielid van de vrouw was gedaan. Twee politieagenten die in het gebied patrouilleerden, verleenden assistentie bij de vrouw die onverwachts weeën had gekregen voor haar kind die een te vroege geboorte aankondigde, na ongeveer 36 weken.

Het gebeurde allemaal in het gras van een rotonde in de Rincón de Loix bij de calle Parijs en Peking. Omdat ze onvoldoende middelen habben om de bevalling uit te voeren, besloten beide agenten dat een van hen snel naar het gezondheidscentrum Rincón de Loix moest gaan, dat zeer dicht bij deze plaats ligt, om met spoed een arts over te brengen naar deze rotonde, aangezien de ambulance er nog steeds niet was.

Toen de agent met een medewerker van het gezondheidscentrum terug kwam, was de vrouw bevallen van een dochter met behulp van de andere agent die bij de vrouw was gebleven. (Bron: Policia Local Benidorm)

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?