Vrijspraak voor hotelmedewerker in Benidorm voor vermeend misbruik

Een beveiligingsmedewerker van een hotel in Benidorm, is vrijdag voorlopig vrijgelaten nadat hij door de nationale politie was gearresteerd wegens vermeende aanranding, gemeld door een 43-jarige Engelse toerist die in het hotel verbleef. De beveiligingsmedewerker ontkende de beschuldigingen van de Britse toerist, die aan de politie toegaf dat ze een reisverzekering had afgesloten die dit soort agressie dekt.

De Britse toerist, die met een vriend in het hotel logeerde, verklaarde bij de politie toen ze in de vroege morgen naar het hotel terugkwamen na een nachtje stappen, dat ze de hotelmedewerker vroegen om hen te vergezellen op de hotelkamer. Bij aankomst verkrachtte de beveiligingsmedewerker de vrouw terwijl hij een kussen op haar gezicht drukte.

Aan de andere kant verklaarde de werknemer dat de twee hotelgasten dronken waren en vroegen zij, om energiedrankjes naar hun kamer te brengen. Hij deed dat en vertrok, maar kort daarna moesten ze verschillende keren tot de orde worden geroepen omdat ze overlast veroorzaakten voor andere gasten. De toeristen vroegen om meer drankjes en alcohol, maar dat weigerde de hotelmedewerker.

Uit de politieanalyse van de beveiligingscamera’s in het hotel blijkt dat de door de toerist aan de kaak gestelde feiten niet in overeenstemming zijn met de werkelijkheid, aldus de politie. (Bron: Diario Informacion)

Back to top button