Vier zwemmers verdronken in drie dagen

Vier zwemmers verdronken in drie dagen
4 juni 2024

Het hoogseizoen begint nu pas echt met goede watertemperaturen. Helaas zijn er al vier mensen verdronken in de provincie Alicante.

In minder dan 48 uur werden in de provincie Alicante twee verdrinkingsongelukken geregistreerd. Eén in de baai van Cala de la Fustera en het andere ongeval gebeurde op het strand van La Marina in Elche.

Er was een Tsjechische man van 50 jaar oud die in Elche overleed zonder dat er verder iets gezegd of geschreven werd over de gang van zaken zelf, maar het zou erop kunnen wijzen dat de man een hartaanval heeft gehad. Op het strand werd de gele vlag gehesen.

In de baai van Cala de la Fustera, tussen Calpe en Moraira, stierf ook een man. Met deze sterfgevallen zijn er nu vier zwemmers overleden aan de kust van Alicante in de afgelopen drie dagen.

Het sterfgeval in Calpe vond maandag rond drie uur ‘s middags plaats op het strand van Arenal-Bol. Een 81-jarige Belg was aan het zwemmen toen hij zich onwel begon te voelen en probeerde naar de kust te zwemmen. Dat lukte hem echter niet meer en overleed.

Don Panchito Albir

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Benidorm Nieuwsradio