Home Politie Vier mannen gearresteerd na vernieling bootverhuurbedrijf

Vier mannen gearresteerd na vernieling bootverhuurbedrijf

door admin
Vier mannen gearresteerd in Benidorm nadat ze een standplaats van een bootverhuurbedrijf hadden vernield en geld hadden gestolen

Vier mannen zijn gearresteerd na het vernielen van een standplaats voor botenverhuur aan het Levante strand in Benidorm. Ook hadden ze met geweld geld gestolen van een medewerker.

Het ging om personen met de Franse nationaliteit die even ervoor een excusie hadden gedaan per boot. Kennelijk waren ze niet tevreden over de geleverde dienst. Ze eisten teruggave van hun geld maar werden hierbij ook gewelddadig en begonnen gelijk spullen te vernielen. Niet alleen het meubilair op de standplaats, maar ook een computer. Tevens sloegen en trapten ze een medewerker van het verhuurbedrijf.

Bovendien verklaarden de slachtoffers dat deze Franse personen tussen 19 en 20 jaar oud, misbruik zouden hebben gemaakt van de situatie van verwarring om een tas met documentatie en 500 euro contant geld te stelen. Getuigen en videobewakingscamera’s op de verhuurpost bevestigden wie verantwoordelijk was voor de aanval.

De volgende dag kregen agenten van de nationale politie van het politiebureau van Benidorm opnieuw de opdracht naar deze bootverhuurder te gaan, aangezien de vier Franse mannen van het incident de dag ervoor, terugkwamen.

Omdat er voldoende bewijs was om hen te beschuldigen van een misdrijf van diefstal met geweld en intimidatie van schade, konden de mannen worden gearresteerd voor de veroorzaakte schade ongeveer € 3.500.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?