Costa Blanca

Verontwaardiging over Sánchez die vliegreis maakte om AVE-lijn met Madrid in te huldigen

Verontwaardiging over de president van de Spaanse regering Pedro Sánchez, die reisde op 1 februari per vliegtuig van Madrid naar Alicante om de inhuldiging bij te wonen van het traject van de AVE trein tussen de steden Elche en Orihuela met Madrid.

Hij gebruikte waarschijnlijk het officiële regeringstoestel Falcon, alhoewel de regeringswoordvoerder dit niet wil bevestigen. Ongehoord zegt men, om met alle tamtam de AVE-lijn Madrid-Elche-Orihuela in te huldigen, terwijl men alleen het stukje van Alicante naar Elche met een kort treinreisje aan deed vanwege het fotomoment. De minister van Transport, José Luis Ábalos en de president van de Generalitat Ximo Puig, waren er ook bij. 

De aanwezigheid van Sánchez, Ábalos en Puig was bij deze inhuldiging totaal overbodig op deze manier, wetende dat ze hiervoor een kapitaal met overheidsgeld hebben uitgegeven om de Falcon tussen Madrid en Alicante te laten vliegen om alleen een ​​foto te maken van de inhuldiging. De AVE van de Spaanse spoorwegen (RENFE) is immers een hoge snelheidslijn die ideaal is om makkelijk en snel van Madrid naar Alicante te komen. En om daar een vliegtuig voor in te zetten heeft tot boze reacties geleid.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button