Ondernemers

Vernieuwd Hotel Rosamar blijft dicht

Het bekende Hotel Rosamar aan de Avenida Derramador heeft afgelopen winter zijn deuren gesloten om een totaal nieuwe verbouwing uit te voeren en om te toveren tot een luxe 4-sterren hotel. Maar vandaag bracht het Hotel naar buiten om de deuren dicht te houden.

Hun prioriteit is de veiligheid van de gasten en werknemers en dat heeft het management doen besluiten om de heropening uit te stellen. De nieuwe openingsdatum is niet genoemd maar men laat dat t.z.t. via sociale media weten. Maar in hun reacties op Facebook lijkt dit pas volgend jaar te worden.

Het hotel is vooral erg populair bij Britse toeristen en die annuleren massaal vanwege de nieuwe quarantaine maatregelen. Het hotel zegt ondertussen maatregelen te hebben ontwikkeld om de totale hygiëne en veiligheid te garanderen die aangepast zijn aan de eisen van COVID-19 zoals worden gehanteerd volgens Hosbec en World Travel and Tourism Council.

Update: Ook Hotel Don Pancho heeft bekend gemaakt dicht te blijven. Aanvankelijk zou dit hotel aanstaande vrijdag openen maar stelt dat nu uit naar 1 september.

Aktueel

to Top