Vermiste vrouw uit Villajoyosa gevonden op een klif

De Guardia Civil heeft, samen met de lokale politie van Villajoyosa, een 51-jarige vrouw gelokaliseerd en geholpen, wier verdwijning de avond ervoor door haar familie was gemeld.
Vermiste vrouw levend gevonden op een klif in Villajoyosa
6 maart 2024

De vrouw bevond zich op de klif van het strand van Paraíso met symptomen van onderkoeling en uitdroging. Later werd ze door de gezondheidsdiensten overgebracht naar het Marina Baixa-ziekenhuis in Villajoyosa.

Het gebeurde allemaal afgelopen zaterdag 2 maart, toen de burgerwacht van Villajoyosa, een melding van een familielid kreeg.

De familieleden van de vermiste vrouw misten haar al op vrijdagmiddag, nadat ze haar huis verliet. omdat ze uren later nog geen nieuws over haar hadden, deden ze diezelfde nacht nog aangifte van haar verdwijning bij de Guardia Civil.

Het protocol voor vermiste personen werd onmiddellijk geactiveerd, waardoor een zoekactie werd gestart waarbij de lokale politie van Villajoyosa nauw samenwerkte.

Uiteindelijk, op zaterdag 2 maart om 11.00 uur, vonden agenten iets wat leek op een persoon in foetushouding op een klif aan het strand van Paraíso. Lokale politieagenten van Villajoyosa gingen ter plaatse en konden haar bevrijden.

Heeft u dit al gelezen?

Seprona van de Guardia Civil heeft 111 dieren gered

Seprona van de Guardia Civil heeft 111 dieren gered

Het resultaat was teleurstellend. Er werden 111 dieren aangetroffen, in zeer slechte
  • https://mscp2.live-streams.nl:8242/live
  • Benidorm Nieuws