Home Benidorm Verlenging houten Poniente-strand loopbrug stilgelegd

Verlenging houten Poniente-strand loopbrug stilgelegd

door admin
Costas legt de verlenging van 300 meter van de houten loopbrug in Benidorm lam

Nog 300 meter houten loopbrug om de Paseo de Colón te bereiken aan het Poniente-strand via het zandgebied van het Elche-park. Dit was de actie die de lokale overheid van Benidorm aankondigde en die een aanvulling zou vormen op de in maart gestarte werkzaamheden om de gehele wandelpromenade van de bekende kleurrijke promenade aan dit strand te renoveren.

Maar 20 dagen later staat alles stil door de Provinciale Kustdienst omdat de ze niet over de relevante vergunning beschikken. Een vergunning die al is aangevraagd en volgens de lokale overheid “op handen is”.

De stopzetting van het werk vond een paar dagen geleden plaats. De kustdienst Costas had de gemeenteraad een paar dagen geleden gevraagd om de uitbreiding van de houten loopbrug stop te zetten omdat de gemeente niet over de relevante vergunningen en toestemming beschikte. Er wordt nu gewacht op die toestemming.

Het oppervlak dat wordt gerenoveerd aan het Poniente strand in het Paseo de Colores-gebied zal worden uitgebreid met meer dan 300 strekkende meter die de Paseo de Colón zal bereiken, dat wil zeggen, ze moeten het deel van het strand van het Elche-park overbruggen waar tot nu toe geen houten latten voor de voetganger waren. De esthetiek zal hetzelfde zijn als het vorige gedeelte dat langs het hele strand loopt.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?