Home Benidorm Verkiezingen in Spanje: Benidorm heeft maatregelen genomen

Verkiezingen in Spanje: Benidorm heeft maatregelen genomen

door admin
Maatregelen tegen de hitte bij het stemmen op 23 juli in Benidorm

Zondag 23 juli zijn er verkiezingen in Spanje. Uitzonderlijk in de zomer deze keer. Benidorm heeft zijn maatregelen genomen om de hitte te lijf te gaan.

Als locatie voor de 79 stemlocaties, heeft Benidorm vooral voor educatieve centra en andere publieke gebouwen, zoals het gemeentehuis gekozen, omdat daar meestal airconditioning aanwezig is. Maar in schoolgebouwen zijn er grote ventilatoren neergezet en is er voldoende drinkwater aanwezig.

Afgezien van deze maatregelen heeft de waarnemend burgemeester de bevolking eraan herinnerd dat “het tijdens perioden van hoge temperaturen handig is om de centrale uren van de dag te vermijden en het essentieel is om constant te drinken. Daarom wordt het ten zeerste aanbevolen dat alle kiezers water bij zich hebben wanneer ze gaan stemmen en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten opvolgen”.

“Het feit dat de nationale verkiezingen midden in de zomer zijn uitgeschreven, vereist dat uitzonderlijke maatregelen worden genomen om de gebruikelijke stembureaus aan te passen aan de hoge temperaturen”, zei waarnemend burgemeester, Ana Pellicer.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?