Home Overig Nieuws Verdwaalde wandelaars Puig Campana gered

Verdwaalde wandelaars Puig Campana gered

door admin
Verdwaalde wandelaars Puig Campana gered

Maandagochtend hebben leden van de Guardia Civil, het provinciale brandweerconsortium van Alicante en de lokale politie van Finestrat twee verdwaalde wandelaars gered toen ze probeerden af ​​te dalen van de top van de berg Puig Campana.

De Guardia Civil ontving het bericht zondagavond om 22.30 uur. De moeder van één van de twee wandelaars belde de hulpdiensten, gealarmeerd door haar zoon, die haar had verteld dat ze verdwaald waren toen ze probeerden van de berg af te dalen. Tijdens de afdaling was het nacht geworden en waren ze gedesoriënteerd geraakt. Bovendien was de batterij van hun mobiele telefoons bijna leeg en sloegen ze alarm.

De vrouw kon de locatie van de twee verdwaalde wandelaars niet aan de agenten doorgeven, wat de reddingspogingen bemoeilijkte. De agenten wisten echter de bromfiets waarmee ze naar het begin van de route waren gereisd te lokaliseren en de reddingsploegen gingen de berg op om het stel te zoeken.

Wellicht vind u dit ook interessant

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?