Home Vervoer Vanaf 1 Juni Op Meer Trajecten Voordelige Treintarieven

Vanaf 1 Juni Op Meer Trajecten Voordelige Treintarieven

door admin
nog meer trajecten voordelige treintarieven

Vanaf juni zijn er nog meer goedkope treinroutes in Spanje. Het bedrijf Iryo rolt nieuwe routes uit. Alicante, Albacete, Antequera en Tarragona worden nu geleidelijk in de dienstregeling van het bedrijf opgenomen.

De eerste trajecten die Iryo exploiteerde, begonnen in november vorig jaar. Op 15 juni had het bedrijf al treinverbindingen tussen12 Spaanse steden.

Iryo, dat eigendom is van Air Nostrum, Trenitalia en Globalvia, heeft vier verschillende klassen in zijn treinen. Er is een relatief groot prijsverschil tussen de klasse-coupés en wat er geboden wordt qua eten, drinken en comfort. Maar ongeacht welke klasse men kiest, er is gratis Wi-Fi in alle rijtuigen.

Tickets zijn vanaf 18 euro.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?