Home Politie Politie Benidorm arresteert minderjarigen voor stelen steps

Politie Benidorm arresteert minderjarigen voor stelen steps

door admin
Diefstal van steps in Benidorm

De politie in Benidorm heeft acht personen gearresteerd, van wie zes minderjarig, wegens diefstal van elektrische steps in de stad.

De totale waarde van de gestolen steps bedraagt ​​meer dan 1200 euro. Vijf steps zijn teruggevonden en afgeleverd bij de rechtmatige eigenaren. Het onderzoek is gestart naar aanleiding van aangiftes van meerdere personen die meldden dat in de buurt van een sportcentrum hun elektrische steps waren gestolen. De slachtoffers hadden de steps vastgemaakt aan een hek met een slot.

Dankzij de camerabeelden heeft de politie kunnen vaststellen dat de daders voor een groot deel uit minderjarigen bestond. Ondanks hun jonge leeftijd handelden ze goed gecoördineerd met elkaar. Terwijl sommigen toekeken, gebruikten anderen dus een groot stuk gereedschap waarmee ze erin slaagden het veiligheidsslot te breken en de steps te stelen.

Rechercheurs hebben nabij het sportcentrum een ​​surveillance ingesteld om de daders te identificeren en aan te houden. Uiteindelijk zijn ze erin geslaagd om drie van de leden te arresteren, allemaal minderjarig. Vervolgens hebben ze de rest geïdentificeerd, wat is geëindigd met de arrestatie van alle leden van de groep.

Tegelijkertijd zijn de agenten erin geslaagd om drie steps terug te vinden die nog in het bezit waren van de daders, terwijl twee andere scooters zijn teruggevonden bij een lokaal pandjeshuis.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?