Home Toerisme Strandwacht torens in Miami stijl in Alicante

Strandwacht torens in Miami stijl in Alicante

door admin
Iconische strandwacht torens in Miami stijl

Het leek een project van uitstel en afstel in 2022. Maar inmiddels staan ze op het strand van Alicante. Strandwacht torens in de stijl zoals je die ook in Miami ziet.

Art-deco sfeer

Mari Carmen Sanchez, de locoburgemeester en de persoon die verantwoordelijk is voor toerisme in Alicante wou het klaar hebben voor het nieuwe vakantieseizoen. Het gaat in eerste instantie om twee van dergelijke badmeester huisjes voor een bedrag van ruim 100.000 euro. Ze zullen zich bevinden in El Palmeral en avenida Bruselas. Naast een kleurrijk huisje voor de strandgasten en andere voorbijgangers, beschermen de nieuwe torens de strandwachters dus ook goed tegen de zon. De bekende lokale kunstenaar Anotonyo Marest is verantwoordelijk voor het ontwerp.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?