Costa Blanca

Twee zwaargewonden na het kantelen van een bus bij Alicante

Een ongeval dat zaterdagavond op de A-7 in Granja de Rocamora (Alicante) is gebeurd, heeft geleid tot vijf zwaar gewonden, waarvan twee zeer ernstig, van de in totaal tien mensen die bij het incident gewond raakten.

Het ongeval gebeurde bij kilometerpaal 543 van de A-7, in de stad Granja de Rocamora in Alicante, in de richting van Murcia, toen de bus van de weg raakte. De bus had ongeveer vijftig passagiers. De bus raakte om onduidelijke redenen van de weg en kwam half gekanteld in de berm terecht.

Alle gewonden zijn ter plaatse behandeld en zijn er geen doden geregistreerd als gevolg van het ongeluk. Vervolgens zijn de twee zeer ernstig gewonden overgebracht naar het Algemeen Ziekenhuis van Elche en de drie andere gewonden naar de Vega Baja de Orihuela. Volgens de brandweer zijn de zwaarst gewonden een zwangere vrouw met hoofdtrauma en een andere persoon die een breuk van de bovenarm heeft opgelopen.

De ALSA-touringcar, die op de lijn Barcelona-Murcia-Algeciras reed, raakte door onbekende omstandigheden bij kilometerpaal 543 gedeeltelijk van de weg. Het vervoersbedrijf heeft een bus naar het gebied gestuurd om de niet gewonde passagiers op te halen en de reis voort te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button