Home Politie Twee vrouwen gearresteerd in Benidorm voor woningovervallen

Twee vrouwen gearresteerd in Benidorm voor woningovervallen

door admin
Politie arresteert 2 vrouwen voor woninginbraken

De Nationale Politie heeft in Benidorm twee vrouwen aangehouden voor twee woningovervallen. Het zijn twee vrouwen, van Kroatische en Italiaanse afkomst, 25 en 28 jaar oud, die worden beschuldigd van het forceren van deuren met bruut geweld. De arrestanten zijn het onderwerp geweest van een uitgebreid onderzoek en op het moment van hun arrestatie hadden ze gereedschap bij zich die verband hielden met het plegen van de inbraken.

De inbraken vonden plaats op 6 en 7 juni in twee huizen in Benidorm en de vermeende daders gebruikten een methode die hen gemakkelijk toegang tot de woningen verschafte.

Agenten van het nationale politiebureau begonnen een onderzoek en verzamelden al het nodige bewijsmateriaal om de twee gedetineerden te identificeren. Op 10 juni toen konden de vrouwen worden opgepakt, toen zij in een voertuig zaten die eerder bij de inbraken was gebruikt.

Bij hun arrestatie namen ze gereedschap in beslag dat ze vermoedelijk gebruikten om sloten en deuren te forceren, sokken die ze zouden gebruiken als handschoenen, brillen, hoeden en maskers om hun gezicht te verbergen, geld en stukjes plastic, om te gebruiken om deuren te markeren van de huizen die ze wilden beroven.

Onder de gestolen bezittingen bevond zich een grote hoeveelheid sieraden. (bron: Onda Cero)

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?