Home Verkeer TRAM overvol door gratis reizende jongeren

TRAM overvol door gratis reizende jongeren

door admin
Gratis reizen zorgt voor overvolle trams

De TRAM rijtuigen zitten voller dan voorheen en dat zorgt voor problemen. Trams zitten vaak overvol en een plekje bemachtigen is niet zo vanzelfsprekend. Dit komt door een regeling vanuit de overheid die jongeren gratis laten reizen. Een populaire maatregel die wel een keerzijde heeft voor de overige reizigers.

De vakbond SEMAF concludeerde dat de FGV niet voldoende maatregelen heeft genomen om de boel te organiseren. Volgens de vakbond in een verklaring heeft de FGV-directie “het aanbod van treinen of hun capaciteit niet vergroot in het licht van de exponentiële groei van de passagiersvraag, veroorzaakt door de maatregelen om de dienst gratis te maken”.

De FGV eist dat er zo snel mogelijk een verbetering van de huidige rijtijden wordt doorgevoerd, het afschaffen van trampassages, door dubbel spoor in te voeren en de frequenties te verhogen. Langere trams die een grotere capaciteit mogelijk maken (vooral op de route Alicante naar Benidorm en Dénia.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?