Home Benidorm Toni Pérez kondigt tweede fase aan voor Avenida del Mediterráneo

Toni Pérez kondigt tweede fase aan voor Avenida del Mediterráneo

door admin
tweede fase voor de vernieuwing van de Avenida del Mediterraneo start in 2024

Burgemeester Toni Pérez van Benidorm heeft woensdag de tweede fase aangekondigd voor de renovatie van de Avenida del Mediterráneo.

Dit werd verklaard tijdens de traditionele kerstbijeenkomst met de media om de balans op te maken van het afgelopen jaar en om enkele plannen voor 2024 te onthullen. Op deze manier gaf de burgemeester aan dat de renovatie van de Avenida del Mediterráneo wordt hervat na het uitvoeren van de eerste fase vanaf de Avenida Europa tot het oude centrum.

Het uitvoeringsproject voor de werkzaamheden van de volgende sectie zal zijn tussen de Avenida Europa en Avenida de Filipinas. Het doel is om in 2024 met de werkzaamheden te beginnen en zullen in 2027 eindigen. Hierna zou de rest van de straat nog voltooid moeten worden tot aan Ametlla de Mar.

De eerste fase van de vernieuwing aan de Avenida del Mediterráneo heeft ook tot grote veranderingen in de inrichting geleid, zoals het terugbrengen van de rijstroken van vier naar één en het beperken van de snelheid tot 10 kilometer per uur. Tegelijkertijd werden bredere trottoirs aangelegd en werden innovatieve technologische oplossingen zoals de ‘technostop’ en de ‘technohito’ geïmplementeerd.

Wellicht vind u dit ook interessant

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?