Home Benidorm Toegangkelijkheid vergroot op strand Cala de Finestrat

Toegangkelijkheid vergroot op strand Cala de Finestrat

door admin
toegankelijk strandgebied op Finestrat Cala

Zoals elk jaar hebben mensen met beperkte mobiliteit een toegankelijk strandgebied op Cala de Finestrat zodat ze met meer gemak de zee bereiken en met totale veiligheid kunnen zwemmen. Ruimtes en schaduwen breiden zich dit jaar uit in deze toegankelijke omgeving vanwege de grote vraag naar de service voor meer gebruikerscomfort.

“Het is een service die we al jaren verlenen door de gemeenteraad van Finestrat om het strand makkelijker te maken voor mensen met beperkte mobiliteit. Deze zomer hebben we de bezettingsruimte en ook het schaduwgebied uitgebreid met meer luifels om alle vraag te dekken want vorig jaar hadden we 250+ gebruikers de hele zomer. Het doel is om het strandcomfort te kunnen waarborgen aan alle mensen met totale veiligheid en bereikbaarheid”, aldus Estela Alvarez van de gemeente.

In de toegankelijke omgeving van La Cala de Finestrat hebben gebruikers in totaal 2 kleurige rolstoelen om het water te bereiken. Met 30 m2 oppervlakte is het strand voorzien van schaduwgebieden met overkappingen om gebruikers tegen de zon te beschermen, houten spanden en een speciale loopbrug voor directe toegang tot de zee.

Om gebruik te maken van deze toegankelijke stranddienst hoeven gebruikers alleen nog naar het gemarkeerde gebied te gaan waar ze tot 30 september geholpen worden, elke dag van 10:00 tot 20:00 uur.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?