Nieuws uit Benidorm

Tecnohito heeft zijn eerste beelden laten zien in testfase

De “Tecnohito” op de Avenida del Mediterráneo in Benidorm werd donderdag voor het eerst ingeschakeld om te controleren of alle schermen die deel uitmaken van deze cirkelvormige toren werken en goed geplaatst zijn. De verlichte schermen zijn enkele uren te zien geweest, wat de nieuwsgierigheid heeft gewekt van degenen die op dat moment in het gebied liepen.

De LED-toren op Plaza de la Hispanidad, aan het einde van de Avenida del Mediterráneo in Benidorm, was weken geleden al klaar, maar zoals vaker in Spanje, moest er nog electra worden aangevraagd en dat liet op zich wachten.

Donderdag waren de eerste tests, nadat die eerst waren uitgesteld door het slechte weer. Op de schermen was het woord Benidorm te lezen en andere afbeeldingen waarmee kon worden gecontroleerd of alles werkt. Eigenlijk moest het apparaat eind februari in gebruik zijn toen er ook al een test was waarbij de elektriciteit met generatoren moest worden opgewekt.

Eén reactie

  1. Benidorm super aangename stad, waar altijd wat te beleven is, mooie oude stad met leuke winkels. Wij zijn er altijd de hele maand November, nu ook de maand mei, in super leuk hotel BELROY, een hotel waar wij ons echt THUIS voelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button