Home Overig Nieuws Supermarktketen Costco Wholesale wil groeien in Spanje

Supermarktketen Costco Wholesale wil groeien in Spanje

door admin
Supermarktketen Costco Wholesale wil groeien in Spanje

Costco Wholesale heeft plannen om een ​​nieuwe supermarktketen op te richten in Spanje. De winkels moeten eind 2023 of begin 2024 operationeel zijn.

De Amerikaanse keten is aanwezig in 10 landen. Costco Wholeale is al enigszins actief op de Spaanse markt met winkels in onder meer Sevilla en Vizcaya, maar dit zijn plaatsen waar je registratiekosten moet betalen om te kunnen winkelen. Die vergoeding is 36,30 euro voor particuliere klanten en 30,25 voor zakelijke klanten.

De volgende winkel die in Spanje wordt geopend is in Paterna in de regio Valencia. Het is wat onduidelijk of de nieuwe winkels hetzelfde profiel krijgen waarbij men een jaarlijkse vergoeding moet betalen om er te kunnen winkelen. , maar de Amerikanen willen in ieder geval qua prijs de beste zijn.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?