Home Benidorm Strandplezier met extra voorzieningen in zee

Strandplezier met extra voorzieningen in zee

door admin
Extra strandplezier met drijvende platform in zee

De eerste voorzieningen voor extra strandplezier zijn al geïnstalleerd op de stranden van Benidorm nadat de gemeenteraad vorige week de contracten voor het beheer van activiteiten op de stranden had toegekend, waardoor bezoekers een complete vrijetijdsbesteding kunnen worden aangeboden.

Het strand heeft al een drijvend platform voor de ‘Biblioplaya’ in Levante, terwijl de uitbaters van het concessiehouderbedrijf verderop de elementen van een tweede speelterrein ter hoogte van de calle Bilbao plaatsten.

De gemeente Benidorm heeft vandaag aangegeven dat naar verwachting “begin juli alles operationeel zal zijn”. Zodra de zwemgeulen zijn afgebakend voor het gebruik van waterfietsen en de concessiehouders de installatiewerkzaamheden afronden.

De gemeente Benidorm krijgt jaarlijks zo’n half miljoen euro van de bedrijven die de attracties exploiteren. In ruil daarvoor kunnen gebruikers genieten van waterfietsen, jetski’s, drijvende attributen, boten huren of activiteiten zoals ‘parasailing’, een parachutevlucht voortgetrokken door een motorboot; de ‘flyfish’, een groepsrit op een visvormig springkussen; of de traditionele waterbanaan.

De stranden van Benidorm krijgen zeven sectoren voor waterfietsen, kajaks en peddelsurfen (vier in Levante en drie in Poniente). Er komt een verhuurpunt voor jetski’s, en andere voor de parachute, ‘flyfish’ en banaan. De historische Clabe Sky zal dienst blijven doen in Levante, naast Rincón de Loix, waaraan de verhuur van boten met een lengte van minder dan 15 meter of drijvende speelplatforms in zowel Levante als Poniente zal worden toegevoegd. 

Wellicht vind u dit ook interessant

1 Reactie

Harmke Lohof-Spa 27 juni 2023 - 16:30

Vandaar dat het overal was afgezet wel een drama als je naar zee wou moest je een heel stuk omlopen en je voeten ook niet kon afspoelen was heel confronterend 😪

Beantwoorden

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?