Home Costa Blanca Stroomuitval verhinderd oplevering van 300 woningen in Nou Nazareth

Stroomuitval verhinderd oplevering van 300 woningen in Nou Nazareth

door admin
Sant Joan d'Alacant

Stroomuitvalstedenbouwkundig plan voor Nou Nazareth, in de gemeente Sant Joan d’Alacant, blijft een doorn in het oog voor families van de meer dan 900 geplande gekochte woningen, waarvan de helft is voltooid of binnenkort zal worden voltooid.

Als drie weken geleden, net bij de start van de lokale PP-voorcampagne, de burgemeester en de kandidaat de getroffenen geruststelden en de start van Iberdrola‘s technische tests aankondigden, die de oplevering van zo’n 140 woningen in juni mogelijk zouden moeten maken met een voorlopige aansluiting op de bevoorrading, lijkt het erop dat uit deze tests is gebleken dat deze voorspelling te optimistisch was.

In theorie zullen de verstedelijkingswerken van de sector, die verantwoordelijk is voor de gemeenteraad via het gemeentelijk bedrijf People and City ( Pycsa ) en waarvan de uitvoering verantwoordelijk is voor CHM, op 30 juni voltooid zijn. Een datum die op zich al meer dan een jaar achterloopt op de prognose, dat was mei 2022.

Rechtzaak

De getroffenen, die worden gecoördineerd via een WhatsApp-groep waar al 170 mensen deel van uitmaken, zijn begonnen de mogelijkheid te onderzoeken om naar de rechtbank te stappen, “ze hebben genoeg van deze situatie van onzekerheid”.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?