Home Horeca Starbucks opent zijn eerste zaak in Benidorm

Starbucks opent zijn eerste zaak in Benidorm

door admin
Starbucks opent zijn eerste winkel in Benidorm

Starbucks, dat sinds 2018 wordt beheerd door Grupo Alsea in Spanje, heeft vandaag, 7 juli, een nieuwe vestiging ingehuldigd in Benidorm, in het karakteristieke gebied van Plaza de la Hispanidad. Op deze manier wordt het geïnstalleerd op een van de meest populaire toeristische plekken in de stad, zeer dicht bij het Levante-strand en aan het begin van de Avenida Mediterráneo.

Het heeft 54 ​​vierkante meter met een capaciteit voor 60 personen op het grote terras. Dit is winkel nummer 11 die het merk opent in de Valenciaanse Gemeenschap en nummer 5 in Alicante; en zal 22 nieuwe banen genereren.

Dankzij het Starbucks-project “Openings with a Cause” gaat de opbrengst van de openingsdag naar de AFA Marina Baixa Association, een entiteit die al meer dan 20 jaar projecten uitvoert zoals OT (Occupational Therapy) en “Coffee Therapy”. jaar, met als doel mensen die getroffen zijn door de ziekte van Alzheimer en hun families te ondersteunen.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?