Home Costa Blanca Spoedartsen Hospital De La Marina Baixa zonder Productiviteitsvergoeding

Spoedartsen Hospital De La Marina Baixa zonder Productiviteitsvergoeding

door admin
Hospital de la Marina Baixa

Het ministerie bestraft 26 spoedartsen door geen productiviteitsvergoeding te betalen voor het uitstellen van de opname van patiënten op de afdelingen zonder rekening te houden met de problemen die de dienst ondervindt door gebrek aan bedden.

Ze werken de klok rond, met schema’s van meer dan 180 patiënten per dag, weinig personeel en sinds enige tijd ook andere problemen, zoals het gebrek aan bedden. Het ziekenhuis Comarcal de la Marina Baixa probeert om zijn patiënten onder deze slechte omstandigheden te verzorgen. De artsen van de Spoedeisende Hulp van dit gezondheidscentrum hebben inmiddels ook nog een onaangename verrassing gekregen.

Het ministerie van Volksgezondheid heeft de artsen van deze dienst, zo’n 26 artsen, bestraft en heeft hen de productiviteitsvergoeding wat neerkomt op 600 euro, niet uitbetaald vanwege de vertragingen die de dienst oploopt bij het geven van ontslag aan patiënten. Ze houden dus te lang een bed bezet.

Dit is door het management van het ministerie van Volksgezondheid meegedeeld aan de artsen. De overgrote meerderheid van de artsen in het ziekenhuis wil nu stappen ondernemen. Naast de spoedartsen zouden ook andere artsen van diensten zoals opname, oogheelkunde of keel- en oorheelkunde de bonus hebben misgelopen.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?