Nieuws uit Benidorm

Spaanse songfestival inzending wordt gezocht in Benidorm

De nieuwe vertegenwoordiger van Eurovisie songfestival 2022 voor Spanje, wordt gekozen in Benidorm. De stad zal het toneel zijn van de artiest die volgend jaar Spanje zal vertegenwoordigen op het internationale evenement dat in Italië zal worden gehouden. Concreet zullen er in januari 3 gala’s, twee halve finales en een finale zijn, hoewel de exacte datum van het muzikale evenement nog niet is bekendgemaakt.

Hoe zal dat evenement dat in Benidorm wordt voorbereid, eruitzien? Donderdag zijn slechts kleine details bekend gemaakt. Er zullen drie gala’s, twee halve finales en één finale zijn. Er zullen optredens zijn van artiesten die eerder zijn geselecteerd, zoals aangegeven door de directeur van de inhoud van RTVE, Amalia Martínez de Velasco.

De drie gala’s zullen op opeenvolgende dagen worden gehouden. En om te beslissen wie de vertegenwoordiger zal zijn, zal er een jury van experts zijn die zal worden vergezeld door het publiek en misschien ook internationale experts. In deze lijn zijn er festivals zoals San Remo in Italië, Melfest in Zweden, Melodi Gran Prix in Noorwegen, of het Festival da Cançao in Portugal. (Bron Diario Informacion)


plaatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button