Nieuws uit Benidorm

Songfestival pre-party op Plaza de la Hispanidad

Gonzalo Hermida, finalist van het Benidorm Fest, en Levi Díaz, vertegenwoordiger van Spanje op Junior Eurovisie songfestival 2021, zullen aanwezig zijn in de Pre Party van de songfestivalfinale op 14 mei. Een finale die wordt gehouden in het Italiaanse Turijn en waarin Spanje wordt vertegenwoordigd door de winnares van het Benidorm Fest, Chanel, en haar nummer ‘SloMo’.

De Benidorm Fest Eurovision Pre Party, georganiseerd door de gemeente in samenwerking met RTVE en Eurovision Spain, zal plaatsvinden op de Plaza de la Hispanidad, vanaf 18:00 uur. De artiesten die in Benidorm op de party optreden zijn naast Gonzalo Hermida en Levi Díaz, ook Marta Sango, Javiera Mena en Unique, allemaal waren zij halve finalisten op het Benidorm Fest. Het evenement wordt geopend met een sessie van dj’s met thema’s uit het Eurovisie songfestival, Benidorm Fest en het Benidorm Festival.

Er is een capaciteit van 4000 mensen, met een podium en 3 gigantische schermen en vanaf 21:00 uur kunt u de finale in Turijn hier ook volgen. Bovendien zal ter gelegenheid van dit evenement, de Tecnohito volledig in gebruik worden genomen. De afgelopen dagen is er al veel getest en kunt u het resultaat van deze videozuil nu al goed zien.

Het opbouwen van het podium en de schermen op de Plaza de la Hispanidad begint op vrijdag 13 mei. Diezelfde avond vinden de repetities plaats; terwijl het verkeer op de Plaza de la Hispanidad wordt afgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button