Home Benidorm Schoonmaakwerkzaamheden op de kliffen van El Castell

Schoonmaakwerkzaamheden op de kliffen van El Castell

door admin
Benidorm voert schoonmaakwerkzaamheden uit op de kliffen van Castell

De afgelopen dagen heeft de gemeente Benidorm schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd aan de kliffen van Punta de Canfali, waarop het El Castell ligt. Deze werken zijn uitgevoerd door de concessiehouder voor het uitgebreide beheer van de stranden, het bedrijf RA Benidorm.

De grondige schoonmaak van de kliffen van El Castell wordt elk jaar uitgevoerd. Het maakt deel uit van de speciale schoonmaakacties waarin de overeenkomst voorziet. De concessiehouder moet jaarlijks zes speciale schoonmaakacties uitvoeren in baaien en kliffen van de stad.

De burgemeester heeft aangegeven dat de schoonmaakwerkzaamheden handmatig zijn uitgevoerd. De schoonmakers zijn gespecialiseerd in dit soort werk. Ze hangen aan het bovenste deel van de Punta de Canfali om al afval op te vangen dat zich ophoopt op de hellingen. Vooral na het toeristenseizoen. Op dezelfde manier heeft wethouder Mónica Gómez benadrukt dat het Castell “een van de belangrijkste toeristische plekken van Benidorm en een van onze grote pronkstukken” is. Daarom voert de gemeenteraad “alle acties uit die binnen ons bereik liggen om het in de beste staat te houden. Zowel qua imago als vanuit milieuoogpunt”, besluit de wethouder.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?