Home Politie Ex-politieagent uit Benidorm opgepakt voor prostitutie

Ex-politieagent uit Benidorm opgepakt voor prostitutie

door admin
Ex-politieagent uit Benidorm opgepakt voor prostitutie

Een ex-politieagent uit Benidorm is opgepakt in de stad Alicante voor prostitutie. Hij had online meisjes gerekruteerd. De meisjes zaten onder bedreiging in een huis dat als bordeel werd gebruikt. De slachtoffers moesten 24 uur per dag beschikbaar zijn en mochten de deur niet uit.

Op het moment van zijn arrestatie identificeerde de 50-jarige verdachte die het bordeel runde, zichzelf als een lid van de lokale politie van Benidorm en toonde een badge aan de agenten. De arrestatie vond plaats in de woning waar op dat moment twee van zijn slachtoffers waren.

Seksuele uitbuiting

Later onderzoek wees uit dat de gearresteerde persoon al enkele jaren niet langer tot die politiemacht van Benidorm behoorde. Mensenhandel met het oog op seksuele uitbuiting en prostitutie is de aanklacht. De onderzoekers ontdekten dat de verdachte wist dat de 19 jarige jonge vrouw bijzonder kwetsbaar was omdat ze leed aan psychiatrische problemen.

Ook ontdekten ze dat er meer vrouwen in huis waren die gedwongen werden tot prostitutie en die uit angst voor represailles en bedreigingen geen aangifte durfden te doen. De meisjes waarmee de verdachte in contact kwam via erotische sites werden aardige vergoedingen geboden. De vrouwen die voor het bedrog vielen, werden echter seksueel uitgebuit in het huis dat als bordeel werd gebruikt. De “agent” dwong de meisjes 24 uur per dag beschikbaar te zijn, waardoor ze niet naar buiten konden gaan.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?