Home Vervoer Rotterdam Airport vanaf volgend jaar beter bereikbaar met het OV

Rotterdam Airport vanaf volgend jaar beter bereikbaar met het OV

door admin
Rotterdam Airport vanaf volgend jaar beter bereikbaar met het OV

Rotterdam Airport is vanaf volgend jaar beter bereikbaar met het OV. De luchthaven is erg geliefd bij reizigers, maar de bereikbaarheid met het OV kan beter. Zeker in het weekend, als er maar eens in het half uur een bus rijdt naar de luchthaven. De RET heeft nu voor volgend jaar verbetering aangekondigd.

Om de bediening van Rotterdam The Hague Airport te verbeteren gaat lijn 33 in het weekeinde weer elk kwartier naar en van metrostation Meijersplein/Airport rijden (uitgezonderd zondagochtend). Daardoor verdubbelt de frequentie naar en van het vliegveld.

Reizigers kunnen dan zowel vanuit metrostation Meijersplein als vanuit Rotterdam Centraal elk kwartier met de bus naar de luchthaven. Voor de toekomst wordt er ook gestudeerd op een OV-verbinding tussen het vliegveld en Schiedam, maar dat is volgend jaar nog niet aan de orde.

Ook wil de RET in overleg met de gemeente en Rotterdam The Hague Airport bekijken of het mogelijk is de route van lijn 33 te verleggen naar de Linatebaan in plaats van de Vliegveldweg en Airportbaan. Dat heeft voor reizigers weinig gevolgen. (Bron: luchtvaartnieuws)

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?