Home Video Rob Verlinden over het groen in Benidorm

Rob Verlinden over het groen in Benidorm

door admin

We spraken met Rob Verlinden, de bekende tuinman en televisiepresentator, over het groen in Benidorm. Er is namelijk heel veel moois te zien in de vrije natuur. Maar wist je dat veel planten niet uit deze regio komen, maar vroeger zijn meegenomen vanuit de hele wereld?

Zo zie je maar weer; naast de nieuwsberichten uit Benidorm en de Costa Blanca, steek je er ook nog wat van op als je onze video’s bekijkt. En mocht je ons nog niet volgen op Facebook of Youtube, doe dat dan nu en je blijft op de hoogte met nieuws en video’s.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?