Home Overig Nieuws Repsol begint een prijzenoorlog tegen hoge brandstofprijzen

Repsol begint een prijzenoorlog tegen hoge brandstofprijzen

door admin
Repsol start met verlagen brandstofprijs via spaarsysteem

Tankstationketen Repsol is een prijzenoorlog begonnen door kortingen aan te bieden die kunnen oplopen tot 40 cent per liter brandstof. De verwachting is dat de concurrenten vrij snel met tegenmaatregelen zullen komen. Nadeel is wel dat je niet gewoon korting aan de pomp krijgt om goedkopere brandstof te krijgen. 

Het oliebedrijf Repsol is de grootste speler op de Spaanse brandstofmarkt. De prijzen van benzine en diesel zijn de hele zomer gestegen, maar nu kan het gebeuren dat er een prijsdaling komt.

In eerste instantie geldt de korting bij Repsol vanaf nu tot en met 15 oktober. Aan de prijsverlaging zijn voorwaarden gesteld. Als je met Waylet betaalt, krijg je 10 cent korting, als je ook een elektriciteitsovereenkomst hebt met Repsol krijg je 20 cent, evenals een korting van 30 en 40 cent als je een totaalovereenkomst hebt met het bedrijf. 

De korting wordt niet rechtstreeks van de brandstofprijs afgetrokken, maar je spaart geld dat later kan worden gebruikt via dat Waylet systeem.

Het gaat hier dus om loyaliteitsprogramma’s die veel andere ketens ook hebben. Cepsa en BP hebben ook zoiets. De verwachting is dat ook de andere brandstofverkopers met nieuwe en betere toevoegingen aan hun loyaliteitsprogramma’s zullen komen. (Bron: Repsol)

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?