Home Benidorm Renovatieplannen voor de arena van Benidorm

Renovatieplannen voor de arena van Benidorm

door admin
Renovatieplannen voor de arena van Benidorm

Voor het einde van het jaar willen ze met de eerste fase van de renovatiewerkzaamheden van de arena in Benidorm beginnen, hoewel de toestemming van de economische afdeling van de gemeente ontbreekt.

De arena ligt er al jaren verlaten bij. De hervorming en het herstel van de arena van Benidorm laat al tijden op zich wachten. Een arena die in 1962 werd ingehuldigd, aan het begin van de toeristische groei en in die jaren een grote activiteit kende. Veel stierengevechten waren er in de jaren 90, toen het de vierde plaats in Spanje werd wat betreft het aantal gehouden “gevechten”.

Sinds 2017 is er echter geen enkele activiteit meer geweest, aangezien de gemeenteraad van Benidorm een uitgebreide herinrichting heeft gepromoot. Er werd een prijsvraag uitgeschreven om een ​​project te kiezen en het project dat geschikt werd geacht werd goedgekeurd. Maar sindsdien ligt het hele plan lam. Een plan dat onder meer de bouw van een groot podium. een bibliotheek en de hervorming van de gevel en het uiterlijk van het plein behelst.

Maar, vóór het einde van het jaar, willen ze met de eerste fase van de werkzaamheden beginnen, hoewel de toestemming van de economische afdeling van de gemeente ontbreekt.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?