Home Costa Blanca Renovatie in Nucía Hills voltooid

Renovatie in Nucía Hills voltooid

door admin
La Nucía investeert in verbeteringswerken in Nucia Hills

Met het vernieuwen van alle straten in de urbanisatie Nucia Hills werden de renovatiewerkzaamheden in deze woonwijk van La Nucía voltooid. Deze investering van 457.163 euro omvatte de vernieuwing van het hoofdleiding- en drinkwaternetwerk, de reparatie en vervanging van versleten trottoirs en het opnieuw asfalteren van alle straten.

Gisteren bezochten Jessica Gommans, wethouder voor internationale bewoners en Bernabé Cano, burgemeester van La Nucía, het werk van de urbanisatie Nucia Hills, die na ruim twee maanden voltooid zijn.

40 jaar oud drinkwaternetwerk

Deze werken in de Nucia Hills-urbanisatie van La Nucía omvatten verschillende uitvoeringen. Ten eerste de vernieuwing van het drinkwaternetwerk, waarbij 400 meter leidingen werden vervangen en aangelegd. Het doel was om de drinkwatervoorziening te verbeteren en efficiënter te maken, aangezien de vorige meer dan 40 jaar oud was en niet de nodige druk had om de buurt te bedienen, met lekkages en voortdurende reparaties tot gevolg. Bovendien liep het hoofdnetwerk in sommige straten door privépercelen heen, wat reparaties in geval van lekkage bemoeilijkte.

Nadat deze eerste actie aan het drinkwaterleidingennetwerk was voltooid, werden de trottoirs van de urbanisatie Nucia Hills gerepareerd. Ten derde werd ruim 17.200 vierkante meter oppervlakte van de straten van Nucia Hills in de urbanisatie opnieuw geasfalteerd. Dit gebeurde in de straten Teuladí, Oroneta, Verderol, Abellerol, Esparver, Gavina en Coll Verd.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?