Home Vervoer Renfe verbiedt elektrische steps in treinen

Renfe verbiedt elektrische steps in treinen

door admin
Renfe verbiedt de toegang van elektrische steps in treinen

De raad van bestuur van Renfe heeft besloten de toegang met elektrische steps tot alle passagierstreinen te verbieden, zowel Cercanías en hogesnelheids- en langeafstandstreinen.

Dit verbod, dat op 12 december van kracht wordt, is gebaseerd op de gevaarlijke situatie die wordt veroorzaakt door batterijbranden die zich in het openbaar vervoer hebben voorgedaan.

De maatregel heeft niet alleen gevolgen voor elektrische steps, maar ook voor andere elektrische of op batterijen werkende persoonlijke mobiliteitshulpmiddelen, met uitzondering van voertuigen voor mensen met beperkte mobiliteit en elektrische fietsen.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?