Consument

RENFE biedt gratis treinkaartjeswijzigingen aan vanwege de toename van Covid-infecties

De nationale spoorwegmaatschappij van Spanje, RENFE, zal het gratis omwisselen van treinkaartjes toestaan ​​gezien de huidige gezondheidssituatie en de toename van Covid-infecties waardoor mensen gedwongen worden zichzelf te isoleren.

Passagiers die een ticket hebben om tussen 29 december en 15 januari 2022 te reizen met de hogesnelheidstreinen AVE, Larga Distancia, Avant en Media Distancia van het bedrijf en die om gezondheidsredenen hun reis niet kunnen maken, kunnen hun reisdatum wijzigen zonder kosten, heeft RENFE in een verklaring gezegd.

Bovendien heeft RENFE de geldigheidsduur van de Avant-, Abono Tarjeta Plus- en Tarjeta Plus 10-tickets voor meerdere reizen tijdelijk verlengd tot 30 juni 2022.

Het is niet de eerste keer dat RENFE tijdens de Covid–crisis het gratis annuleren of omwisselen van treinkaartjes aanbiedt. Gedurende de hele tijd dat de mobiliteitsbeperkingen van kracht waren, betaalde het bedrijf tijdens de alarmtoestand in totaal 97,5 miljoen euro terug aan passagiers en annuleerde het zo’n 2.566.932 tickets.

plaatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button