Home Benidorm Reggaeton Beach Festival in Foietes

Reggaeton Beach Festival in Foietes

door admin
Reggaeton Beach Festival in Foietes

Zaterdag 8 juli start de vierde editie van het Reggaeton Beach Festival (RBF) dat in het weekend van 8 en 9 juli in het gemeentelijk gebied van Foietes zal worden gehouden.

De RBF is het grootste ‘Urban Beach’-festival van Europa en brengt deze keer ‘s werelds beste urban-artiesten samen. Onder meer Arcángel, Myke Towers, Jhayco, Justin Quiles, Eladio Carrión, Dalex of Young Miko treden op in Benidorm.

Het festival opent zijn deuren om 12.00 uur en sluit ze om middernacht. Het heeft een podium van meer dan 50 meter met de beste en nieuwste technologie op het gebied van geluid, licht, schermen en special effects. Aan dit alles moeten we het grote recreatiegebied van meer dan 3.000 m2 toevoegen met gigantische springkussens, glijbanen, een zwembad en recreatieve en sportieve activiteiten, aldus de gemeente Benidorm.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?