Ondernemers

Prijs voor Training en Werkgelegenheid toegekend aan Hotel Don Pancho

De SME of the Year Award werd in 2017 in het leven geroepen door Banco Santander en de Spaanse Kamer van Koophandel om de prestaties en het werk van kleine en middelgrote bedrijven te erkennen. Bovendien zijn deze onderscheidingen bedoeld om de dagelijkse inspanningen van zakenmensen die met hun inspanningen bijdragen aan de economische ontwikkeling van het gebied zichtbaar te maken.

Dit jaar is de prijs voor Training en Werkgelegenheid toegekend aan Hotel Don Pancho in Benidorm. De prijs werd in ontvangst genomen door de algemeen directeur van de hotelgroep, Don Francisco Quiles en benadrukte het werk van het team en om al zijn werknemers te behouden en te blijven motiveren en op te leiden in de moeilijke periode waarin iedereen nu zit. Een periode die voor het toerisme natuurlijk een enorme klap is (geweest).

Voor Hotel Don Pancho zijn de medewerkers haar grootste troef. De kwaliteit van het team en het talent is wat hen in staat stelt om het meest erkende en gewaardeerde hotel in de stad Benidorm te zijn en om hun doelen jaar na jaar te bereiken.

Om deze reden doen ze alles wat gedaan kan worden om de motivatie te behouden en altijd gepassioneerd vanuit het hart te werken. In tijden van deze pandemie, toen het contact met het personeel ingewikkelder was voor de gasten, is deze op mensen gerichte strategie nog meer geïntensiveerd, waarbij men zich inspande zodat het gevoel kon blijven behouden dat gasten een zeer belangrijk onderdeel van het hotel zijn. Ook toen er veel afstand moest worden bewaard tussen personeel en hotelgast.

Het hotelmanagement zorgde regelmatig voor trainingen en webinars voor hun professionele groei, via Teams-vergaderingen en virtuele cafés om de banden onderling sterk te houden, altijd met het doel van het welzijn en het gevoel van verbondenheid te vergroten.

Deze erkenning maakt deel uit van de MKB Awards van het jaar, uitgereikt door de Kamer van Koophandel van Alicante in 2021.

plaatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button