Home Horeca Popeyes blijft groeien met zaak aan Avenida Jaime I in Benidorm

Popeyes blijft groeien met zaak aan Avenida Jaime I in Benidorm

door admin
Popeys komt naar de Avenida Jaime I in Benidorm

In minder dan een jaar heeft de fastfoodrestaurantketen Popeyes een opmerkelijke opmars gemaakt in de Marina Baixa. Op 31 augustus 2022 opende het zijn eerste restaurant, in de buurt van de centro commercial Finestrat. Nu bereidt het zijn nieuwe opening voor aan de Avenida Jaime I in Benidorm, waar de bekende lokale winkel Supercalza al jaren gevestigd is.

Het bedrijf, wiens hoofdproduct Fried Chicken is, heeft zijn zinnen gezet op de regio als een van de relevante gebieden voor zijn uitbreidingsplan en probeert vaste grond te krijgen op het gebied van die andere fastfoodketen: KFC. En die zit in Benidorm wel in Levante, maar niet in dit deel van de stad.

Tot nu toe werd fastfood in deze buurt geserveerd door Burger King, die een aantal panden verderop zit. Toevallig behoren de Burger King en Popeyes tot dezelfde houdstermaatschappij, Restaurant Brands International.

Zo wordt de winkel Supercalza omgetoverd tot restaurant, met 370 vierkante meter oppervlakte. De overeenkomst is deze week ondertekend, dus dit zal worden gevolgd door het proces om vergunningen van de gemeenteraad te verkrijgen voor de werkzaamheden en de daaruit voortvloeiende opening.

Het is zoals gezegd niet de eerste vestiging van het bedrijf in de regio. De eerste was rond de commerciële boulevard. Daarna volgde die aan de Calle Valencia in Benidorm, waarvan de opening deze maand gepland staat. De locatie van de laatste is dus in het centrum van Benidorm.

hart van de stad, in de doorgang die van de Plaza de la Hispanidad naar het Levante-strand gaat. Een paar meter verderop de KFC die een jaar geleden opende. Daarbij komt nog een nieuwe zaak in de regio, in Albir, aan de calle Riu Girona, 2. Dus binnenkort twee openingen.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?